Over Ellen

Als kind zag ik dingen die anderen niet zagen en wist ik dingen die anderen niet wisten. Ik wist niet dat niet iedereen hetzelfde zag en wist als ik. Het heeft jaren geduurd voordat ik begreep dat ik helder kan waarnemen en kan werken met energie.

Mijn duim beweegt weer

Toen in mijn gewone werk als massagetherapeut cliënten ineens kwamen met vragen waarvoor ik mijn gaven nodig had, ging het nog meer voor me leven. Die weduwe die me bij de tweede keer zei dat ze haar duim al tien jaar niet meer had kunnen bewegen en dat ie het nu gewoon weer deed. Ik had haar hand vastgehouden omdat ze zo verdrietig was en mijn handen hadden blijkbaar gewoon hun werk gedaan, zonder dat ik me daar bewust van was.

Ring gevonden

En de cliënt die vertelde dat haar oma was overleden, aan een hartstilstand op straat. En dat haar moeder heel verdrietig was omdat oma de ring niet om had toen ze werd gevonden, terwijl de moeder die zo graag wilde gaan dragen als aandenken. De dochter vroeg me of ik wist waar de ring was. Ik zei haar dat ik haar oma zou vragen of ze, als zij wilde dat haar dochter de ring ging dragen, haar zou gaan helpen de ring te vinden.’ Dat heb ik gedaan. De volgende keer vertelde ze dat haar moeder de ochtend na ons gesprek op een heel rare plek op zolder was gaan zoeken, zonder dat ze begreep waarom, en de ring had gevonden. ‘Het is toch toeval dat mijn moeder daar ging zoeken?’, vroeg ze me. Ik heb niks gezegd en haar oma en ik gaven elkaar een grote knipoog.

Zelf opgelost

Ook was er een keer een vrouw die net was verhuisd en zei dat er een ruimte was in haar nieuwe huis waar ze zich niet welkom voelde. De informatie die ik doorkreeg was dat ze het kon vragen aan de verkoper. Toen bleek dat de vorige eigenaar in die ruimte was overleden. We hebben vervolgens besproken hoe ze deze man kon helpen en daarna ook die ruimte de hare kon maken. Ze was dolblij met het resultaat maar vooral heel trots en verwonderd dat ze dit zelf had opgelost.

Wonderen bestaan

Dat is ook tegelijk wat ik het leukste vind van mijn gaven. Andere mensen laten ervaren dat wonderen bestaan! Of het nou gaat om genezing of om communicatie. Wel check ik altijd of het de bedoeling is dat ik mijn gaven gebruik en vraag ik om alleen datgene te laten gebeuren dat mag. Daarin ben ik heel zorgvuldig. Niet dat ik ooit heb meegemaakt dat het niet mocht trouwens, maar ik wil het zeker weten.

Relaxed

Wat ik zowel privé als in mijn praktijk vaak hoor, is dat mensen rustig van me worden. Dat ze me vertrouwen omdat ik authentiek ben. En dat ze daardoor ook zichzelf durven te worden. Laatst zei iemand tegen me ‘Jij bent een bommetje spiritualiteit en rust, en je bent toch één van ons. Want je laat jezelf zien zoals jij bent. En je ziet mij zoals ik ben. Daardoor ben ik bij jou echt mezelf en dat is zo relaxed’.

En als je me zou kennen, zou je weten

– Dat mijn kinderen het leukste en liefste zijn dat er is en dat ik al tranen in mijn ogen kan krijgen als ik alleen maar aan ze denk.
– Dat ik gek ben op het wonder dat de natuur is.
– Dat ik direct ben. En liefdevol.
– Dat ik liever goede gesprekken voer dan klets over dingetjes.
– Dat ik werk met dingen waarmee ik geboren ben, en met van alles dat ik heb geleerd. Van kinds af aan ben ik healer, en zie, hoor en voel ik dingen die niet iedereen ziet, voelt en hoort. De dood en doden zijn daarom vertrouwd voor me. En ik praat met bijna ieder dier dat ik tegenkom.

Avalon voor Holistische Coaching
Praktijkadres
Praktijk voor Nieuwetijdse Geneeswijzen
Weteringlaan 1
2377 XN Oude Wetering
06 4208 7438

Avalon, in deze sage, is een “in de nevelen verborgen” oord dat slechts bereikbaar is voor diegenen die de magische boot kunnen roepen en het eiland kunnen vinden.