Opleidingen en bij- en nascholingen

 • The White Lodge, spirituele psychotherapie, 1986
 • The Lime Tree Allround mediator 2002
 • Shamballa basic 2005
 • Shamballa basic teacher 2006
 • Shamballa 13D 2006
 • Shamballa 13D Master Teacher’s course 2006
 • Academie voor Haptonomie en Kinesionomie, basisopleiding 1997 – 1999
 • Holos, Academie voor Massagetherapie 2000-2005
 • Medische Basiskennis 2016
 • Geweldloze Communicatie 2016 – 2018
 • Systemisch werk vanuit het lichaam 2019
 • Bijscholingen op het gebied van haptonomie, massagetherapie voeding en suppletie, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
 • Quantum Touch Level 1
 • Quantum Touch Level 2
 • Quantum Allergy level 1 & 2
 • Quantum Share

Werk

Ooit begon ik in marketingcommunicatie. Ik genoot van de creativiteit en hectiek. Toen de kinderen klein waren ben ik begonnen met opleidingen en stapte ik over naar fulltime praktijk. Ik genoot van het werken met mensen en het wonder van het meemaken hoe mensen sterk en heel worden. Toch miste ik ook de creativiteit van het drukwerk maken en via het geschreven woord iets overbrengen. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen het Vakblad voor Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg op mijn pad kwam. Met ongelooflijk veel plezier en nog meer passie ben ik acht jaar uitgever en hoofdredacteur geweest. Dat heeft me veel kennis gebracht over de natuurlijke zorg en alle mogelijkheden die zij biedt.

In 2021 focus ik me op mijn praktijk en op een beetje schrijfwerk daarnaast.

Avalon voor Holistische Coaching
Praktijkadres
Praktijk voor Nieuwetijdse Geneeswijzen
Weteringlaan 1
2377 XN Oude Wetering
06 4208 7438

Avalon, in deze sage, is een “in de nevelen verborgen” oord dat slechts bereikbaar is voor diegenen die de magische boot kunnen roepen en het eiland kunnen vinden.